Kertmozi Örvényeshegyen: Az utolsó erőd

2019. július 12-én pénteken este különleges környezetben, az Örvényeshegyi Szabadtéri Színpadnál, az erdőszélen kialakított kertmoziban mutatjuk be a filmet eredeti nyelven, magyar felirattal.


2019. július 12-én pénteken este 21:30-tól különleges környezetben, az Örvényeshegyi Szabadtéri Színpadnál, az erdőszélen kialakított kertmoziban mutatjuk be Robert Redford és James Gandolfini főszereplésével ezt a filmet eredeti nyelven, magyar felirattal. 6x4 m-es vásznunk hátterét az erdő adja! :) Jegyigénylés itt: https://forms.gle/51ke7Kgtz7YeFojm9

A résztvevőknek lehetősége nyílik a legjobb zalai borok, pálinkák, házi szörpjeink, gyümölcsleveink megkóstolására.

Jegyek elővételben korlátozott számban 400 Ft-os kedvezményes áron kaphatóak 2019. július 11-ig. Július 12-én és a helyszínen 800 Ft-os áron lesznek elérhetőek. A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Jegyigénylés itt: https://forms.gle/51ke7Kgtz7YeFojm9

CSATLAKOZZ filmklubunkhoz! A nyilvános vetítéseink mellett igazi különlegességeket nézünk meg együtt rendszeresen. Tagsági díj nincsen, a filmklub vetítésein ingyenesen lehet majd részt venni. Ritkaságok eredeti és magyar nyelven a nyilvános vetítéseken kívül, zárt körben.

Csatlakozz ingyenesen a filmklubhoz itt: https://forms.gle/QWGJwk7GJhtr5t2Z7

AZ UTOLSÓ ERŐD

Az Erőd nevű börtön az utolsó állomás a három csillagos Irwin (Robert Redford) tábornok lenyűgöző katonai pályáján. Hadbíróság elé állították, megfosztották rangjától, és az ítélet a legjobban őrzött katonai börtön bevehetetlen falai közé száműzte. Még az Erőd vasfegyelmet követelő igazgatója, Winter ezredes (James Gandolfini) is tisztelettel viszonyul a legendás tábornokhoz. Ám ez a tisztelet csakhamar sértődöttséggé, majd nyílt rosszindulattá válik, amikor Irwin következetesen szembeszáll az igazgató embertelen, nem ritkán halálos áldozatokat is követelő módszereivel.
Mivel a kitörés az Erődből lehetetlen, Irwin más módszerhez folyamodik. Meg akarja törni Winter hatalmát, és át akarja venni az irányítást az Erőd felett. Ehhez azonban a saját pártjára kell állítania a többi elítéltet, el kell hitetnie velük, hogy bár most fegyencek, azért még nem szűntek meg katonának lenni. Először a lelkekkel kell csatát vívnia, hogy aztán belefoghasson a totális háborúba.

Az esemény facebook adatlapja: https://www.facebook.com/events/2082346221892278/

Fotógaléria

Időpont


Cím / Elérhetőség


Zalacsány

Cím 8782 Zalacsány, Örvényeshegy 42
Telefon +36 (20) 910-9974
E-mail infopalosvendeghaz.hu
Weboldal https://www.facebook.com/events/2082346221892278/

Kapcsolódó porta

ZalacsányPálos Vendégház és Borozó

Szálláshely, borozó és rendezvényhelyszín az erdőszélen Zalacsányban.

Részletek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk