Kézműves szezonális szörp készítése

Mitől kézműves egy termék? Milyen lépésekkel készítjük szörpjeinket? Most betekintést nyerhet a szedéstől a késztermék előállításáig.


Kézműves szezonális szörp készítése a Gyümölcsműhelyben. Mitől kézműves egy termék? Milyen lépésekkel készítjük szörpjeinket? Most betekintést nyerhet a szedéstől a késztermék előállításáig.

A program keretén belül szeretnénk bemutatni a Gyümölcsműhely történetét, jelenét és jövőbeni elképzelésit. A Nyitott Portánkon egy rövid körbevezetés keretén belül. A kertben szezonális alapanyagot szedünk, ezt előkészítjük, majd a feldolgozás minden mozzanatát bemutatjuk, hogy mit is jelent számunkra a „Kézműves Szörp”.

Vásárlási lehetőség: Kistermelői szörpök és lekvárok.

Hogyan gondoskodunk a biztonságról? - A program túlnyomó részében szabadtérben zajlik, ahol a 1,5 méteres védőtáv tartható. Virucid tartalmú takarító és fertőtlenítő szereket használunk. A program alatt fertőtlenítő hatású kézmosószer, a kézmosás feltételei biztosítottak lesznek.

Részvétel költsége: Ingyenes (A termékek megvásárolhatók porta árlista alapján.)

Elfogadott fizetési mód: készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges az info.gyumolcsmuhely@gmail.com e-mail címen legkésőbb 2020.08.19. szerda 18:00 óráig.

Létszámkorlát: 15 fő

 

Időpont


2020.08.21 15:30 - 18:30 (Péntek)

Cím / Elérhetőség


Döbröce

Cím 8357 Döbröce, Rákóczi Ferenc u. 23
Telefon +36 (30) 900-1928
E-mail info.gyumolcsmuhelygmail.com
Weboldal https://www.facebook.com/events/391158578492435/

Kapcsolódó porta

DöbröceGyümölcsműhely

Kistermelői lekvár és szörp Döbröcén.

Részletek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk