Mikor látogathatok el a Nyitott Portákra?

Egész évben! A www.nyitottportak.hu oldal és a kapcsolódó Android mobil applikáció segít megismerni a Zala-völgyi Nyitott Porták kínálatát, termékeit, szolgáltatásait, eseményeit, valamint a nyitott napok időpontját.


Hogy mit kínálnak a Nyitott Porták?

A honlap és az applikáció segítségével találja meg az Önt érdeklő kínálatot!

Ne feledje! A portákat egész éven át, ugyanakkor csak a megadott nyitott nap időpontokban és az események alkalmával lehet felkeresni!

A nyitott napok időpontjaiban bejelentkezés nélkül is látogathatók a porták. Az egyes porta eseményeknél ugyanakkor a porták a látogatást előzetes bejelentkezéshez köthetik, amelyet minden esetben jeleznek az esemény leírásánál!

Több gazda a megadott időpontokon túl is fogad vendéget külön bejelentkezés alapján, amelyről az érintett Nyitott Porta adatlapján olvasható információ.

A nyitott napok alkalmával a portákon az "állandó kínálatként" feltüntetett elemeket kínálják. Jellemzően saját termékekből vásárlási-, kóstolási lehetőség; ismeretterjesztés; bemutató; étkezés; megtekintési lehetőség stb. Az állandó kínálat a porta leíró szövegek végén olvasható.

Minden portán érhető el ún. "alkalmi" kínálat is, amelyek a porták által szervezett eseményekhez kötődnek vagy előzetes egyeztetés alapján igénybe vehetőek. Például: falusi vendégasztal szolgáltatás; termék feldolgozás bemutató; borvacsora; gyalogtúra szervezés; csapatépítő tréning szervezése; zenés est; disznóvágás stb. Az alkalmi kínálat a porta leíró szövegének végén olvasható.

Közzétette: Zala Termálvölgye Egyesület

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk