Bemutatkozás

Várják Önt a Zala-völgyi Nyitott Porták!

A Zala-völgye gazdái, helyi termék előállítói, agroturisztikai szolgáltatói 2018-ban partnerségre léptek egymással és létrehozták a Nyitott Porta rövid élelmiszerlánc csoportot.

Az együttműködő tagok célul tűzték ki, hogy minőségi, helyben előállított termékekkel, színvonalas szolgáltatásokkal lássák el a környékbeli lakosokat, az ide látogató vendégeket.

Az együttműködő gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára.

A meghirdetett időpontokról a www.nyitottportak.hu oldalon vagy a kapcsolódó Android mobil applikáción érhető el aktuális információ.

A portákat csak a megadott nyitott nap időpontokban és az események alkalmával lehet felkeresni!

nyitott napok időpontjaiban bejelentkezés nélkül is látogathatók a porták. Az egyes porta eseményeknél ugyanakkor a porták a látogatást előzetes bejelentkezéshez köthetik, amelyet minden esetben jeleznek az esemény leírásánál!

Több gazda a megadott időpontokon túl is fogad vendéget külön bejelentkezés alapján, amelyről az érintett Nyitott Porta adatlapján olvasható információ.

A nyitott napok alkalmával a portákon az "állandó kínálatként" feltüntetett elemeket kínálják. Jellemzően saját termékekből vásárlási-, kóstolási lehetőség; ismeretterjesztés; bemutató; étkezés; megtekintési lehetőség stb. Az állandó kínálat a porta leíró szövegek végén olvasható.

Minden portán érhető el ún. "alkalmi kínálat" is, amelyek a porták által szervezett eseményekhez kötődnek vagy előzetes egyeztetés alapján igénybe vehetőek. Például: falusi vendégasztal szolgáltatás; termék feldolgozás bemutató; borvacsora; gyalogtúra szervezés; csapatépítő tréning szervezése; zenés est; disznóvágás stb. Az alkalmi kínálat a porta leíró szövegének végén olvasható.

Legyen a vásárlónk, legyen a vendégünk!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk