Sebestyén Pince

Szőlőhegyi borospince ételkínálattal Zalaszentgróton.


Sebestyén Ferenc és családja 1999 óta foglalkozik szőlőműveléssel, borászattal és hozzá kapcsolódóan vendéglátással Zalaszentgróton Csáford-Felsőhegy szőlőhegyi birtokán. Az itt megtermelt bort szinte teljes egészében a pincébe betérő vendégek részére értékesítik palackozott borként vagy folyóborként. A város fölé magasodó dombon található pincénél igényes környezet, valamint a Zala-völgyre tekintő csodálatos panoráma fogadja a vendéget. A Sebestyén Pince szezonálisan (májustól októberig) meghatározott nyitvatartási napjain a betérő vendégek a borvásárlási, borkóstolási lehetőségen túl hidegtálat (pl. mangalica sonka, szalonna) vagy előzetes egyeztetés alapján meleg ételt (pl. vadpörkölt, házias jellegű rétesek) is fogyaszthatnak. A pince fűthető vendégfogadó terében egyszerre maximum 50 fő tud helyet foglalni. A férőhely nyáron a teraszon elhelyezett asztalokkal bővíthető. Kisgyerekek számára az udvaron - a teraszról jól látható helyen - elhelyezett hinta és homokozó biztosíthat elfoglaltságot a pincénél.

Termékek: Palackozott borok; Folyó borok

Állandó kínálat: Borkóstoló; Hidegtál, borkorcsolyák

Alkalmi kínálat: Egytál ételek; Borkóstolóval egybekötött vacsora; Harmónikaest

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


Szezonban (májustól októberig) a meghirdetett nyitott napokon kívül is fogad a porta vendégeket előzetes megbeszélés alapján minimum 10 fő létszám elérése esetén.

Cím / Elérhetőség


Zalaszentgrót

Cím 8790 Zalaszentgrót, Csáford-Felsőhegy 351/6 hrsz.
Telefon +36 (20) 966-5830
E-mail makvirag1t-online.hu
Weboldal http://facebook.com/sebestyenpince

Megközelíthetőség


A pincét a Zalaszentgrót város Aranyod városrészében található Deák Ferenc utca felől lehet megközelíteni. Az utca végétől kezdődő kövezett hegyi úton irányjelző táblák vezetik a vendéget a kb. 850 méterre található pincéhez. A kövezett út személygépkocsival is járható.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk