Nyitott porta kisokos 4. - Miről posztoljunk Facebook oldalunkon?
Gazdáknak szóló ismeretterjesztő sorozatunk negyedik részében a leggyakoribb bejegyzés típusokat mutatjuk be a nyitott porták Facebook oldalain.
Sorozatunk előző részében lépésről lépésre megmutattuk, hogy hogyan tegyünk közzé bejegyzést nyitott portánk Facebook oldalán.
Most arról lesz szó, hogy egy nyitott portának milyen témában érdemes bejegyzéseket közzétenni hétről hétre. Lássuk a leggyakoribb eseteket példákon keresztül szemléltetve.
Az első csoport: Élet a farmon.
Például:
Kikeltek a tojásból a kiscsibék.
Világra jött a kisboci.
Megetettük a malacokat.
Játszadoznak a malacok.
Így takarjuk mi a talajt a konyhakertben.
Így készítjük a permetlevet a biokerthez.
Megsült a házi kenyér.
Építjük az új kerítést.
A második csoport: Így készülnek a termékeink.
Például:
Leszedtük a szilvát a lekvárhoz.
Füstölőbe raktuk a húskészítményeket.
Megérkezett az új vákuumcsomagoló gép.
Zajlik a szüret a szőlőültetvényünkön.
Tartályokban erjed a must.
Palackozzuk a habzó borunkat.
Megkaptuk az új csomagolóanyagokat.
A harmadik csoport: Bemutatjuk, kínáljuk a termékeinket, szolgáltatásainkat.
Például:
Elkészült az új ízű szörpünk.
Gyümölcslé bérgyártási lehetőség üzemünkben.
Előrendelhetőek a húsvéti sonkáink.
Új húskészítménnyel gazdagítottuk termékpalettánkat.
Bővítettük szálláshelykapacitásunk, már foglalható új családi apartmanunk.
E-bike túrákat szervezünk új beszerzéseinknek köszönhetően.
A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát. Bővebb információkért olvassa el az Adatvédelmi Szabályzatunkat!