Foglalási rendszer

A Zala-völgyi Nyitott Porták egész éven át rendszeresen hirdetnek meg eseményeket, amelyekre szeretettel várják a látogatókat, vásárlókat.

A meghirdetett eseményekről jelen honlap "Események" menüpontjában található információ.

Egyes eseményeknél a vendéglátó gazda elvárja a vendégei, vásárlói részéről az előzetes bejelentkezést. Az előzetes bejelentkezés szükségességéről és elvárt módjáról a nyitott porta az esemény adatlap leíró részében ad tájékoztatást.

Jelen honlap a Zalai Hagyományőrzők Egyesület pályázati fejlesztésének köszönhetően rendelkezik online foglalási modullal is. A foglalási rendszer (Online foglalási rendszer fejlesztése) a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3037230626 iratazonosító számú „A Nyitott Porták nyitott napok általi népszerűsítése” című projekt keretében került megvalósításra.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben valamely esemény vonatkozásában a szervező nyitott porta lehetővé teszi az online foglalást, akkor az esemény adatlapon megjelenik egy "Foglalások" elnevezésű doboz.

Amennyiben Ön élni kíván az ilyen eseményeknél az online foglalás lehetőségével, akkor kérjük kattintson a dobozban elhelyezett "Foglalok az eseményre" feliratú gombra és a felugró ablakban kövesse a megjelenő instrukciókat.

Ha a foglalás során kérdése merül fel, keresse az esemény szervezőjét, vagy az általános koordinátorokat a megadott elérhetőségeken.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk