Békés Harcos Udvar - Jurtaszállás

Mozgásműhely, konyhakert és szálláshely Zalaszentgróton.


A Békés Harcos Udvar Zalaszentgrót - Zalakoppány zsákfalujában helyezkedik el, csodálatos természeti környezetben. Juhász Beáta és Csorba Norbert a megálmodója, akik 2019. decemberében költöztek ide Budapestről, ahol jógával, hangterápiával foglalkoztak. Ezt a vonalat itt is folytatják, udvaruk dombtetőjén egy mongol jurtában tartják foglalkozásaikat, ami vendégszállásként is üzemel. Bea szervezésében rendszeres női foglalkozásokon van mód részt venni, ez lehet illóolajas terápia, egyéni hangterápiás kezelés, női jóga, csoportos hangfürdős relaxáció tibeti hangtálakkal. 
Norbi a Hatha jógától, power jógán és légzőgyakorlatokon át a saját testsúlyos edzésig tart gyakorlásokat, ez utóbbihoz az istállóból átalakított edzőterem a „Paraszt fitness” áll rendelkezésre. A kert hátsó részében kialakított pályán, lehetőség van kipróbálni az íjászkodást is.
Többnapos elvonulásokra is be lehet jelentkezni és választani a szolgáltatások közül.
Ezenkívül folyamatos eseményeket szerveznek, gyakran többnaposak, amire előadókat is hívnak meg. Ebbe belefér a gyógynövényes foglalkozás, meditáció, zenész találkozó, keleti gyógyászat, egyéni kezelésekkel, masszírozás, handpan hangjáték.
Van egy fix heti órarendjük, amire a városból és környékről járnak az érdeklődők.
Körülbelül 1000 négyzetméteres területen kertészkednek és termelik meg a saját zöldségüket, és gyümölcsöt.

Tehát a Békés Harcos Udvar - Mozgásműhely és Jurtaszállás egy elég komplex dolgot képvisel,  mégis a mottójuk: az egyszerű nagyszerű.

Termékek: Friss zöldség

Szolgáltatások: Jóga; Hangterápia; Edzőterem; Jurtaszállás; Porta bemutatása; Gyalogtúrák; Kreatív foglalkozások; Csapatépítő tréning; Íjászkodás; Zenei események; Csoportos vezetett mozgásterápia

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


Többnapos elvonulásokra be lehet jelentkezni és választani a szolgáltatások közül, amibe a testi-szellemi fitten tartó foglalkozásokon kívül a háztáji ételek és vendéglátás is bele tartozik.

Cím / Elérhetőség


Megközelíthetőség


Zalaszentgrót város Zalakoppány városrészében a Koppányi u. 9. a zsákutca végén a buszforduló előtti 3. ház jobb oldalt.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk