Farm Inn Fogadó és Porta

Étterem, szálláshely és kisgazdaság az erdőszélen Zalacsányban.


A Farm Inn Fogadó és Porta csodálatos természeti környezetben, az erdőszélen, Zalacsány település Örvényeshegy részén található. A gazdaság legfőbb vonzereje az étterme, ahol étlap nincs, avagy a szezon írja az étlapot, aszerint ami éppen van. A szezonálisan nyitva tartó Fogadó különlegessége, hogy étel és italkínálatának nagy részét saját, illetve környékbeli gazdák alapanyagai, termékei biztosítják. A természetes ízek hívei, nem használnak mesterséges ízfokozókat, adalékanyagokat. A háztáji kisgazdaságukban saját kezűleg, vegyszermentesen megtermelik a legkülönfélébb zöldségeket, gyümölcsöket, fűszernövényeket, így biztosítanak az étterem konyhájához alapanyagot. Az étterem mára országos ismertségre tett szert, például a Gault&Millau értékelése alapján a legjobb Balaton környéki éttermek egyike.

A farmon nyílt napok keretében a látogatók részesei lehetnek az elfeledett hagyományoknak, falusi disznóvágásnak, elleshetik a kenyér, a rétes, a lekvárkészítés, de akár a kemencében főzés fortélyait is.

A porta szálláshelyet is biztosít kemping (lakókocsi helyek, sátorhelyek), faház vagy jurta formájában.
Egy csendes, vidéki környezetbe várják Önt, ahol a patakpart, az erdő és a csodálatos kilátás gondoskodnak arról, hogy Ön kikapcsolódjon, elbújhasson a rohanó világ elől.

Termékek: Szörpök; Lekvárok; Üvegbe zárt zöldségek; Befőttek; Friss zöldségek; Ízesített ecetek és olajok

Szolgáltatások: Étterem hideg és meleg ételekkel; Szálláshely és kemping; Kamrabolt saját termékekkel; Gazdaság megtekintése (állatok, zöldséges kert, fűszernövény kert); Kemencés ételek; Borvacsora; Kulturális programok; Rendezvény helyszín

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


Jelenleg zárva, ugyanakkor előzetes egyeztetés alapján 10 fő felett várják vendégeiket. Vállalják családi és céges események megszervezését.

Cím / Elérhetőség


Zalacsány

Cím 8782 Zalacsány, Örvényeshegy 20
Telefon +36 (70) 348-0948
E-mail infofarminn.hu
Weboldal http://farminn.hu
http://facebook.com/farminnzalacsany

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk