Kisgörbői hegyi porta

Agroturisztikai szolgáltatóhely pálinkával és panorámával Kisgörbőn.


A porta épülete egy gyönyörű természeti környezetben lévő zártkerti ingatlanon Hévíztől és Sümegtől egyaránt közel 20 km távolságban lévő Kisgörbő községben található.

Sokoldalú agroturisztikai szolgáltatást nyújtanak, bemutatják a környékre jellemző kézműves termékeket, a falusi élet hagyományos tevékenységeit, a helyi élelmiszerek készítésének valamint a zártkerti és háztáji gazdálkodás hagyományos módjait, különös tekintettel a Kisgörbői Pálinka értékeinek bemutatására.

A Kisgörbői Pálinkafőzdében a környékbeli gyümölcsökből különösen finom pálinkákat készítenek a klasszikus magyar kisüsti és a saját fejlesztésű “HJ special” módszerrel (pl.: Tüskéskörte, “Braeburn” és “Fuji” alma, Szeder, Őszibarack, “Cserszegi Fűszeres” Szőlő, “Katinka” Szilva, Muskotályos szőlő, Fürtösmeggy).

Lehetőség van a munkafolyamatokban való részvételre, céges és csapatépítő tréningek tartására is. Igény esetén egy nagyobb vagy kettő kisebb csoportot tudnak fogadni.

Termékek: Kisgörbői Pálinkák

Állandó kínálat: Pálinkakóstoló

Alkalmi kínálat: Falusi vendégasztal; Élelmiszerfeldolgozási bemutató; Pálinkafőzde bemutató; Pálinkavacsora; Gyalog és biciklitúra; Céges és csapatépítő tréning; Éjszakai csillagvizsgálat

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


Szezonban (áprilistól októberig) a meghirdetett alkalmakon kívül is fogad a porta vendéget előzetes megbeszélés alapján minimum 15.000 Ft költés esetén.

Cím / Elérhetőség


Kisgörbő

Cím 8356 Kisgörbő, Hrsz. 267/3.
Telefon +36 (30) 957-2284
E-mail szilvoriumbtgmail.com
Weboldal http://facebook.com/Kisgorboipalinka

Megközelíthetőség


A porta Zalaszentgrót irányából Kisgörbő irányába haladva a dombtetőn jobbra található. A portához az aszfaltúttól kb. 250 métert kell megtenni kövezett úton.

A porta által kínált termékek

Kisgörbői Pálinkák

Prémium pálinkák a Kisgörbői Pálinkafőzdéből.

Részletek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk