Körtefarm

Körte termelő gazdaság szálláshellyel Sényén.


A Körtefarm egy hagyományos gyümölcsös vendégházakkal, sétautakkal. A Körtefarm küldetése, hogy a hagyományos gyümölcsös parcellák között a régi présházakat is életre keltse vendégházakként. Az ide egy vagy több napra látogató vendég betekintést nyerhet a családi vállalkozás a gyümölcsös gondozásának hétköznapjaiba, de kóstolhatja is annak termékeit (friss gyümölcsöt, aszalványt,pálinkát, lekvárt) is. Falusi szálláshelyként a csendes és festői pihenőhelyet kínálja a Keszthely-Kehidakustány-Zalaszentgrót háromszög közepén, minden zajtól távol, de minden látványosságtól elérhető távolságban.

Termékek: Lekvárok; Friss gyümölcs; Aszalt gyümölcs

Állandó kínálat: Sétaösvények a hegyen; Hegytörténeti vezetés, feltárt és elpusztult pincék bemutatása; Gyümölcs termékek bemutatása, kóstolása; Falusi szálláshely

Alkalmi kínálat: Hagyományos gyümölcsös látogatás; Tevékenységek a gyümölcsösben; Falusi vendégasztal, Kistraktor vezetés

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


A Körtefarm a megjelönlt időpontokban fogad vendégeket vezetett sétára, kóstolóra. A porta a falusi szálláshely szolgáltatáshoz kapcsolódóan minden évben május 1-től szeptember 30-ig fogad vendégeket. A szálláshely kapacitás 2020-ban 10 fő.

Cím / Elérhetőség


Sénye

Cím 8788 Sénye, Felsőhegy u. 1
Telefon +36 (20) 204-6047
E-mail infokortefarm.hu
Weboldal http://www.kortefarm.hu

Megközelíthetőség


Zalaszentlászló északi részén az Aranypatak vendéglő mellett az aszfaltos úton a szőlőhegy felé indulva a porta 2,5 km után bal oldalon található.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk