Kozmáék Udvarháza

Asztalos- és bútorfestő műhely, szálláshely Kisgörbőn.


Kozmáék Kisgörbőn, egy a századelőn épített, majd korának és jelenlegi funkciójának megfelelően felújított vidéki épületegyüttesben várják a látogatókat, a bútorok, színek és a vidék szerelmeseit. Az 5 fős család 2010-óta él a térségben. Mind a 3 tevékenységüket imádják, és szívesen megmutatják másoknak is. Szállás, bútor, workshop. A vidéki újrakezdést Ők így értelmezik.  - Régi pajtákban apartmanok? Ez a nagygörbői Vadlány Vendégház ! - A bútorfestés tanulható? Ezek Viki workshopjai! 100 éves, örökölt, neked kedves bútorod pedig, igenis felújítható. Ez pedig az Asztalosfabrik. Persze ezek csak szavak. Oda kell menni, meg kell nézni, meg kell hallgatni, meg kell festeni, és rá kell csodálkozni…és mindezt jól megbeszélni az öreg eperfa alatt. Ilyenek Ők! Figyelnek rád, segítenek újra gondolni a házad, lakásod, ha azt szeretnéd. Mosolyognak, és életvezetési tanácsot is adnak, hiszen Ők is váltottak és még mindig boldogok. Kozmáék Udvarháza, életvitelükből fakadóan egy általuk újra gondolt, autentikus családi birtok, ahol fontos a személyes kapcsolat, az odafigyelés, a slow életérzés, és a kreatív, egyben pozitív gondolkodás, mely hatására még Te is elgondolkozol majd hazafelé. Isten hozott Náluk!

Termékek: Egyedi bútorok

Állandó kínálat: Szálláshely; Kézműves asztalos műhely megtekintése; Workshop helyszín; Kreatív bútor, és festék bolt; Bútorfestő műhely

Alkalmi kínálat: Motivációs tréning; Bútorfestő workshopok

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


A kreatív műhely a meghirdetett nyitott napokon túl is fogad vendéget. Ilyenkor előzetes telefonos bejelentkezésre, egyeztetésre van szükség. Apró fa tárgyakon próbálhatják ki festékeiket, technikáikat.

Cím / Elérhetőség


Kisgörbő

Cím 8356 Kisgörbő, Arany János utca 10
Telefon +36 (30) 418-3002
+36 (30) 418-2927
E-mail kozmane.vadasz.viktoriagmail.com
Weboldal http://vadlanyvendeghaz.hu
http://asztalosfabrik.hu

A porta által kínált termékek

Festett Bútorok

Festett bútorok Kozmáék Udvarházából.

Részletek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk