Lábodi Pince

Szőlőhegyi pince vendéglátással Zalaszentgrót határában.


A Lábodi Pince Zalaszentgrót és Tekenye határán a szőlőhegyen várja vendégeit májustól szeptemberig. A 2,3 hektár szőlőterületen 5 féle bor készül: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, olaszrizling, Cirfandli és cabernet sauvignon.

A közút 500 méteres közelségében található pincét felkereső vendégek a borokat a kerti kiülőben fogyaszthatják el, ahol akár 50 fő is helyet foglalhat.

A pince előszeretettel ad helyet baráti, családi rendezvényeknek, továbbá lovastúra állomásként is működik, ahol szívélyes vendéglátásban részesülnek és a zamatos borok ízével feltöltődve térhetnek haza a Huszonya hegyről.

Termékek: Folyóborok

Szolgáltatások: Borkóstolás; Bor vásárlás; Élőzene (harmónika)

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


A Lábodi Pince előre egyeztetett időpontokban a meghirdetett nyitott napokon kívül is fogad legalább 15 fő létszámú csoportokat.

Cím / Elérhetőség


Zalaszentgrót

Cím 8790 Zalaszentgrót, Huszonya hegy, 12634 hrsz.
Telefon +36 (30) 214-4659
E-mail labodi.henriettagmail.com
Weboldal https://www.facebook.com/labodi.pince.tekenye

Megközelíthetőség


A pincét a Zalaszentgrót várost Tekenye községgel összekötő útról lehet megközelíteni. A Tekenye előtti balra ívelő derékszögű kanyarnál az aszfalt útról jobbra a köves útra letérve egy ipszilon elágazásban találjuk magunkat. Balra a szőlőhegy felé emelkedő úton elindulva a Lábodi Pincét 500 méter után jobb oldalt találjuk. A köves út személyautóval járható.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk