Mi Kertünk

Hagyományos családi birtok szálláshellyel Zalaszentlőrincen.


A Mi Kertünk porta egy családi birtok Zalaszentlőrincen, szálláshellyel, hagyományos falusi gazdálkodással, állattartással, kertműveléssel. Célunk az, hogy a birtokon mindenki megtapasztalhassa a csendet, nyugalmat, szép környezetet és mindazokat az örömöket, amelyek miatt mi is szeretünk itt élni. A felnőtteket tematikus műhelyfoglalkozásokkal várjuk, melyek keretében szert tehetnek a régiek tudására, kertészkedhetnek, megismerhetik hogy készül a kovász majd ebből az igazi kovászos kenyér, a házi húzott rétes és más zalai finomságok. A gyerekek szabadon szaladgálhatnak, részt vehetnek az állatok gondozásában, kisállat simogatásban illetve őket is kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várjuk.

A portán kialakított apartmanban 4-6 fő vendéget tudunk elszállásolni, igény szerint falusi vendégasztal keretében étkezési lehetőséget is biztosítunk.

Előzetes egyeztetés után szívesen látunk családokat, baráti társaságokat, átutazó vendégeket egy-egy finom ebédre vagy vacsorára a „Mi Kertünk”-ből.

Termékek: Házi tojás; Szezonális zöldségek, gyümölcsök

Szolgáltatások: Szálláshely; Bio konyhakert bemutatás; Kertészeti tanácsok; Állatsimogatás; Falusi vendégasztal; Kézműves foglalkozások; Hagyományos falusi tudásátadás műhelyfoglalkozások

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


A Mi Kertünk porta előzetes egyeztetés alapján fogad vendégeket és látogatókat, kínál étkezési lehetőséget falusi vendégasztal keretében, elsősorban a saját gazdaságban megtermelt zöldségek, gyümölcsök felhasználásával.

Cím / Elérhetőség


Zalaszentlőrinc

Cím 8921 Zalaszentlőrinc, Petőfi Sándor utca 49
Telefon +36 (30) 474-3339
E-mail gabriella.miklagmail.com
Weboldal https://www.facebook.com/MiKertunk/

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk