Pálos Resort

Szálláshely, borozó és rendezvényhelyszín az erdőszélen Zalacsányban.


A Pálos Resort Zalacsány örvényeshegyi részén az erdőszélen áll, távol a városok és a forgalom zajától. A szálláshely 2017-ben elnyerte az International Hospitality Awards Best Ethno Hotel díját.

Amint az ember belép az ajtón, rögtön otthon érezheti magát. A nagy közösségi tér közepén búbos kemence áll, konyha a sarokban, egy hosszú, körülülhető faasztallal, babzsákok és sok-sok könyv. A tulajdonos Badacsonyi-család szerint a jó reggeli nagyon fontos, mert ha az a vendég ínyére való, akkor csak ezért is visszatér. Csak mézből 12 fajta közül válogathatunk, amelyek a szomszéd méheinek köszönhetően kerülnek a Pálos Resort reggelizőasztalára. A házhoz borozó és fröccsterasz tartozik, a házigazdák saját borukon és gyümölcsleveiken túl közel 20 környékbeli bort is be tudnak mutatni. A 6 hektáros birtokon helyet kapott egy szabadtéri színpad is, a hátteret a hatalmas bükkerdő adja. A színpadon minden év májusában a Magyar Pálos Rend tart Szentmisét. 2018 májusában az Örvényeshegyi Piknik fesztivál indult el itt a Grammy-díjas amerikai gitárművész, Al Di Meola fellépésével.

A területen az 1200-as években jelentős Pálos kolostor állt. A helyi hagyomány szerint Deák Ferenc is szívesen pihent meg egykor az örvényeshegyi kolostor romjainál, az “örményesi csonka torony” tövében.

Termékek: Borok; Méhészeti termékek; Lekvárok; Szörpök

Szolgáltatások: Borkóstoló; Gyermekjátszótér; Szálláshely; Falusi vendégasztal; Harmonika, cigányzene; Lovaskocsis transzfer a közeli szállodákból; Szabadtéri koncert

Fotógaléria

NYitott napok


Nincs rögzített nyitott nap.


A meghirdetett nyitott napokon kívül is fogad a porta vendégeket, ehhez ajánlott az előzetes bejelentkezés a megadott elérhetőségeken.

Cím / Elérhetőség


Zalacsány

Cím 8782 Zalacsány, Örvényeshegy 42
Telefon +36 (17) 004-407
E-mail infopalosresort.hu
Weboldal http://palosresort.hu
http://facebook.com/palosresort

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön programjainkról!


nyitott porták
zala-völgye

Zala Termálvölgye Egyesület

8790 Zalaszentgrót, Batthyány Lajos út 13.

Telefon: 06 83 361 305

Írjon nekünk