Nyitott Porták

Aktívklub-Zala24

Íjászpark és fürjtartó gazdaság Kehidakustányban.

A magyar íjászparadicsom minden íjász szívét megdobogtatja. Az Aktivklub-Zala24 egy nonprofit szervezet, magyar és osztrák íjász élsportolók együttműködésével. A klub célja az íjászat és tartalmas szabadidő töltés.
A Klub exklúzív íjászlétesítményével az íjászat iránt érdeklődőktől, a kezdő-, hobbi-, sport-, és versenyíjászokig mindenki számára ideális edzési lehetőséget biztosít. Tapsztalt íjászedzők segítenek a kezdőtanfolyamokon, hogy az íjászat az első pillanattó fogva igazán örömet okozzon.
A Klub nem „luxus vidámpark”, hanem egy íjászati és szabadidős paradicsom a természetben. A klubban minden korosztály megtalálhatja azt, amiben kedvét leli és kitűnően szórakozhat.
A gyönyörű táj, a laza, családias hangulat, a remek kínálat garantálja a felejthetetlen nyaralást.
Termékek: Fürjtojás
Szolgáltatások: Íjászkodás; Egyéb ügyességi játékok; Csapatépítő tréning; Tematikus rendezvények

Képgaléria

Elérhetőségek

8784 Kehidakustány, Barátsziget
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram