Nyitott Porták

Betekertünk a nyitott porták kapuin

Az Aktív Magyarország csapata forgatott 2023. nyáron a Zala-völgyi Nyitott Portákon. A YouTube videó itt tekinthető meg.

Fiantok Dani és az Aktív Magyarország stábja Hévízről indulva e-bike-on közlekedve szerzett ízelítőt a Zala-völgyi Nyitott Porták kínálatából.

Zalaszentlászlón a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságban levendula lepárlás, Zalaszentgróton a Skapér méhészetben a méhek életébe való betekintés és a Tóth Pincénél falusi vendégasztal várta őket.

Élményeikről az Aktív Magyarország honlapon megjelent blogbejegyzésben is beszámoltak:

"A Zala-völgye egy igazi nyitott porta paradicsom. Egy honlapon megtaláljuk összegyűjtve az összes termelőt, közel 40 helyszínen kóstolhatunk bele Zala ízeibe. Az elmúlt öt évben igen erős közösségé nőtte ki magát, érdemes odalátogatnod. A cél, hogy az ország többi részén is szárnyra kapjanak ezek a kezdeményezések, és Szabolcstól az Őrségig mindenhol megtaláljuk a lelkes helyi termelőket. Sőt, az Alpokalján vagy az Őrségben fesztiválozva, koncertekkel és kulturális eseményekkel megtámogatva is belekóstolhatunk a vidékbe. Mi minden esetre bejártuk Észak-Zalát, és hoztunk is egy kis ízelítőt videó formájában."

"Kóstold meg, szagold meg, próbáld ki és vidd haza! Nyitott porták nyomában" című videójuk megtekinthető a YouTube-on.

A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram