Nyitott Porták

Bemutatkozás

Várják Önt a Zala-völgyi Nyitott Porták!

Nyitott Porták

A Zala-völgye gazdái, helyi termék előállítói, agroturisztikai szolgáltatói 2018-ban partnerségre léptek egymással és létrehozták a Nyitott Porta rövid élelmiszerlánc csoportot.

Az együttműködő tagok célul tűzték ki, hogy minőségi, helyben előállított termékekkel, színvonalas szolgáltatásokkal lássák el a környékbeli lakosokat, az ide látogató vendégeket.

Az együttműködő gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára.

A meghirdetett időpontokról a www.nyitottportak.hu oldalon érhető el aktuális információ.

A portákat csak a megadott időpontokban, sokszor előzetes bejelentkezés után lehet felkeresni! (Az esetleges bejelentkezés szükségességéről az esemény adatlapokon olvasható információ.)

Több gazda a megadott időpontokon túl is fogad vendéget külön bejelentkezés alapján, amelyről az érintett Nyitott Porta adatlapján olvasható információ.

Legyen a vásárlónk, legyen a vendégünk!

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram