Nyitott Porták

Egyéni és csoportos hangfürdő

Egyéni és csoportos hangfürdő

Ellazulás, gyógyulás a hangfürdő hangtálak segítségével a Békés Harcos Udvarban.
8785 Zalaszentgrót, Koppányi u. 9.
Január, Február, Március, Április, Május, Június, Július, Augusztus, Szeptember, Október, November, December
60 perc
3-7 főig
+36205200848

A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel. Ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést. A csakrák tisztításával és a test aurájának feltöltésével beindítják a test öngyógyító folyamatait. Kellemes velejárója az önbizalom és az öntudat növekvése, a kezelést követően energikusabbnak és tettre készebbnek érezhetjük magunkat.
A hangtálterápia nemcsak felnőtteknek hasznos, hanem például hiperaktív, figyelemhiányos vagy tanulási nehézségekkel küzdő csemetéknek is segítséget jelenthet abban, hogy a teljesítményük és a magatartásuk javuljon. Sőt, már a magzat is profitálhat a hangtálak keltette vibrációkból: a terhesség alatt az anya és a magzat közti kommunikációt, energia- és tápanyagáramlást teszi élénkebbé a csodahang.

Ellenjavallatok:

- epilepszia, vagy az arra való hajlam
- beépített szívritmus szabályozó készülék
- acut gyulladásos folyamatok a testben
- műtét utáni 6 hét
- láz, lázas állapotok
- epekő, vesekő
- a várandósság első 12 hete

Részvétel költsége: csoportos 3000 Ft/fő (minimum 3 főtől), egyéni 7500 Ft/fő, páros: 12000 Ft

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Foglalás, időpont egyeztetés legkésőbb 5 nappal korábban szükséges a +36205200848 telefonszámon vagy az e-mail címen.

Képgaléria

A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram