A Pitypang Porta által Zalaszentgróton nyújtott élmény ajánlat.
A régi időkben a gyümölcsök télre való tartósítása minden háziasszony sajátja volt. Ma már nem mindenki mer nekilátni egy ilyen "attrakciónak", de napjainkban egyre divatosabb saját készítésű portékákat tenni a kamra polcaira.
A Pitypang Portán elsajátíthatjátok a lekvárfőzés fortélyait. A hagyományos lekvárok mellett lehetőség nyílik különleges ízesítésű és párosítású lekvárok elkészítésére is. Így elkészülhet a fehércsokis málna, konyakos meggy vagy a citromfüves eperlekvár is. A lekvárokat mindig az idénynek megfelelő gyümölcsből készítjük. Mivel a bogyós gyümölcsökből (eper, szeder, málna, áfonya, ribizli) fagyasztás után is a frissel egyenértékű lekvár készíthető így egész évén át jelentkezhettek lekvárfőző workshopjainkra.
Nagyszerű csapatépítő program, de a házi tartósítás iránt érdeklődő kezdő háziasszonyok számára is remek lehetőség. Készítsünk együtt a kamra polcaira zamatos, tartósítószer mentes finomságokat. Igény szerint használhatunk cukrot vagy természetes édesítők valamelyikét.
Részvétel költsége: 8500 Ft / fő kb. 4 órás program, 2db (370ml) saját készítésű lekvár elvihető, lekvárkóstoló, egyéni igények is lehetnek (pl. ebéd a program hossza miatt, több üveg lekvár készítés, a program legyen hosszabb) ilyenkor megbeszélés alapján.
Elfogadott fizetési mód: Készpénz, Banki átutalás
Előlegfizetés szükséges!
Foglalás, időpont egyeztetés legkésőbb 2 héttel korábban szükséges a +36305522659 telefonszámon.
Foglalható létszámok: 6-10 főig
Élmény időtartama: 4 óra
Mely hónapokban érhető el: januártól novemberig