Nyitott Porták

ALdeMA almáspince

Gyümölcstermelő családi gazdaság pincéje Zalaszentgróton.

Az Aldema Bt. 20 éve telepítette almaültetvényét, mely 3 hektárnyi területen fekszik. A 60-70%-ban első osztályú, jó minőségű ízletes almatermés a következő fajtákból áll: Royal gála, Golden, Idared, Jonagored, Jonica, Novajo és zöldalma.
Az értékesítés nagy része helyben, a Zalaszentgróton található ALdeMA almáspincében történik. A több mint 150 éve Gróf Károlyi által építtetett pince nemrég esett át a felújításon, így megszépült, korszerű körülmények között fogadja a vásárlókat a meghirdetett alkalmakkor.
A megtermelt gyümölcsből 5 literes kiszerelésben 100%-os natúr almalevet is készítenek, melyet pasztőrözéssel tartósítanak.
Az almáskert Tekenyén található, ahol alkalmanként szedd magad akció is meghirdetésre kerül.
Minden alma vitamin- és ásványianyag-forrás. Szív- és értisztító, valamint az immunrendszer és a szürkeállomány élénkítője. Egy almában közel 300 egészséget befolyásoló összetevő található.
Az alma a „zöld házi patika” megelőző és gyógyító hatású.
Termékek: Friss gyümölcs; Natúr gyümölcslé
Szolgáltatások: Vásárlási lehetőség; Kóstoló; Szedd magad akció; Séta az almáskertben almavirágzáskor; Információ adás a gyümölcstermesztésről, az alma élettani hatásairól

A porta szeptember közepétől Karácsonyig várja vásárlóit péntekenként alma vásárral! Részletek: https://nyitottportak.hu/almavasar-az-aldema-almaspinceben/

A porta eseményei

Szedd magad alma akció

Tekenye
2024-09-28 14:00
Alma közvetlenül a tekenyei almáskertből.
Részletek

Képgaléria

ALdeMA almáspince termékei

Friss alma

Alma az ALdeMA Almáspincéből.
Részletek

Elérhetőségek

A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram