Nyitott Porták

Dóka Éva Pincészet

Borászat és Padláspince Zalaszentgróton.

A Dóka Éva Pincészet szőlőterületei a Zala-völgyet kísérő csáfordi és aranyodi, valamint a Kis-Balaton közelében elterülő pogányvári dombokon helyezkednek el, mintegy 25 ha-on. Ezek betelepítése, újra telepítése 2003-ban és 2004-ben kezdődött és tart folyamatosan.
Minőségi elvárásaikban nem kötnek kompromisszumot, ez a vezérelv irányítja a feldolgozás és az érlelés folyamatát. Minden fajtáról határozott elképzelésük van, de ez nem jelenti azt, hogy ne kísérleteznének. Így születnek évről-évre megbízható minőségű tételek, meglepetések és nagy felfedezések egyaránt.
Fehér és vörösboraik egyaránt szépen szerepelnek hazai és nemzetközi versenyeken, de számukra az igazi jutalom a vásárlóik, vendégeik elismerő csettintése a borok kóstolása után.
Céljuk, hogy minőségi boraikkal, színvonalas vendéglátásukkal hozzájáruljanak ahhoz, hogy a zalai borvidék ismét visszanyerje régi rangját, elismertségét.
A bor nem csupán ital. Egy pohár jó bor izgalmas felfedezőút kezdete: lehet szellemi távlatokat nyitó, érzékeket felkorbácsoló, vagy akár andalító, elgondolkodtató is. Pincészetükben a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel azon dolgoznak, hogy a Zalai-dombvidék legjobb termőtájainak adottságaiból létrehozzák ezt a csodát.
Termékek: Palackozott borok; Minőségi folyóborok
Szolgáltatások: Borkóstoló; Pincetúra; Borvacsora; Vezetett pincetúra; Ismeretterjesztő előadás a borászatról

A porta eseményei

A fröccs művészete

Zalaszentgrót
2024-05-25 16:00
Fröccskönyv-bemutató, kóstoló és kiállítás a Dóka Éva Pincészetben.
Részletek

Szobrászati, festészeti kiállítás borkóstolóval

Zalaszentgrót
2024-07-13 17:00
Megnyitó a Dóka Éva Pincészetbeli művészeti kiállításon.
Részletek

Bort Búzát Békességet

Zalaszentgrót
2024-08-24 14:00
Az új kenyér ünnepe a Dóka Éva Pincészetben.
Részletek

Képgaléria

Videók

Dóka Éva Pincészet termékei

Palackozott borok

Minőségi borok a Dóka Éva Pincészetből.
Részletek

Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Gyár utca 22.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram