Nyitott Porták

Dóka Éva Pincészete

Borászat és Padláspince Zalaszentgróton.

A Dóka Éva Pincészet szőlőterületei a Zala-völgyet kísérő csáfordi és aranyodi, valamint a Kis-Balaton közelében elterülő pogányvári dombokon helyezkednek el, mintegy 25 ha-on. Ezek betelepítése, újra telepítése 2003-ban és 2004-ben kezdődött és tart folyamatosan.
Minőségi elvárásaikban nem kötnek kompromisszumot, ez a vezérelv irányítja a feldolgozás és az érlelés folyamatát. Minden fajtáról határozott elképzelésük van, de ez nem jelenti azt, hogy ne kísérleteznének. Így születnek évről-évre megbízható minőségű tételek, meglepetések és nagy felfedezések egyaránt.
Fehér és vörösboraik egyaránt szépen szerepelnek hazai és nemzetközi versenyeken, de számukra az igazi jutalom a vásárlóik, vendégeik elismerő csettintése a borok kóstolása után.
Céljuk, hogy minőségi boraikkal, színvonalas vendéglátásukkal hozzájáruljanak ahhoz, hogy a zalai borvidék ismét visszanyerje régi rangját, elismertségét.
A bor nem csupán ital. Egy pohár jó bor izgalmas felfedezőút kezdete: lehet szellemi távlatokat nyitó, érzékeket felkorbácsoló, vagy akár andalító, elgondolkodtató is. Pincészetükben a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel azon dolgoznak, hogy a Zalai-dombvidék legjobb termőtájainak adottságaiból létrehozzák ezt a csodát.
Termékek: Palackozott borok; Minőségi folyóborok
Szolgáltatások: Borkóstoló; Pincetúra; Borvacsora; Vezetett pincetúra; Ismeretterjesztő előadás a borászatról

A porta egész évben várja vendégeit péntekenként borvásárral és pincetúrával! Részletek: https://nyitottportak.hu/borvasar-pinceturaval-a-doka-eva-pinceszetben/

Képgaléria

Videók

Dóka Éva Pincészete termékei

Palackozott borok

Minőségi borok a Dóka Éva Pincészetből.
Részletek

Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Gyár utca 22.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram