Nyitott Porták

Fűszeres Porta

Fűszerkert és szálláshely Mihályfán.

"A vidéki természet 200 éves eszenciája" Ez a mottója a vendégházunknak, melyet egy több mint 200 éves parasztház felújításával hoztunk létre. A csendes, nyugodt, rendezett környezetben igazi minőségi pihenésben lehet része minden vendégnek. A tágas udvart a fűszerek illata tölti be. Tölts el nálunk pár napot, majd gyere vissza máskor is!
A fűszerkert harmóniája, az illatok sokfélesége hívogatja az idelátogatót. Térj be hozzánk, pihenj meg nálunk, vidd haza a vidéki élet élményét!
Termékek: Friss és szárított fűszerek; Fűszerkeverékek
Szolgáltatások: Szálláshely; Fűszer / fűszerkeverék készítés helyben; Felhasználás Workshop

Képgaléria

Elérhetőségek

8341 Mihályfa, Kossuth u. 47.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram