Nyitott Porták

Gyümölcsműhely

Kistermelői lekvár és szörp Döbröcén.

"Hétköznapi" családanyák mertek igazán nagyot álmodni. Farkasné Kapai Mónika és Családja, a Zala megyei Döbröcén valósítják meg nagyívű terveiket: szinte a semmiből egy csodálatos gyümölcs gazdaságot építenek, és napról napra bizonyítják azt, hogy van élet a nagyüzemi termelésen túl.
Az adalék és tartósítószer mentes termékeikkel szeretnék a természetes és egészségtudatot táplálkozást népszerűsíteni.
A Gyümölcsműhely egy családi összefogás keretében működő, kézműves lekvárok és szörpök készítésével foglalkozó vállalkozás. Az ország gyümölcskertjéből saját termesztésű alapanyagokból készítik termékeiket a 84 lakosú észak-zalai településen, Döbröcén.
A tevékenységüket 2019. nyarán kezdték. Azóta termékeiket Nyitott Portájukon, a Helyi Termelői bolthálózatokban és a helyi kézműves vásárokon is megtalálhatja.
Termékek: Szörpök; Lekvárok
Szolgáltatások: Kóstolás; Séta a Gyümölcsműhely kertjében; Segítség a gyümölcsszedés és előkészítés folyamatában; Közös lekvár és szörp befőzés

A porta eseményei

Gyermekeknek gyalogtúra

Döbröce
2024-09-15 15:00
Séta gyümölcs kóstolással a Döbröcei Gyümölcsműhelytől.
Részletek

Képgaléria

Videók

Gyümölcsműhely termékei

Szörpök

Kézműves szörpök a Gyümölcsműhelytől.
Részletek

Lekvárok

Kézműves lekvárok a Gyümölcsműhelytől.
Részletek

Elérhetőségek

8357 Döbröce, Rákóczi Ferenc u. 23.
A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram