Nyitott Porták

Keszler Birtok

Borászat és gyümölcstermelő gazdaság Zalaszentgróton.

Keszler Viktor kisgazdasága Zalaszentgrót kevésbé ismert szőlőhegyén, Huszonyán található, melyen sokféle növénnyel foglalkozik. Ezek közül legfontosabb a szőlő és a kajszibarack, melyek a gazdaság alapjai. A többi növényt gyűjteményszerűen ülteti, ápolja a birtokon. Területein a szigorú rendben művelt ültetvények, vegyes gyümölcsösök, ligetes területek és erdők váltakoznak, melyek szépen tükrözik az erdész és kertész végzettségű gazda munkáját. A szőlőültetvény termését feldolgozza, pincéjében minőségi borokat készít.
A birtok vendégei a borkóstolók mellett ültetvénytúrákon vehetnek részt, mely során betekinthetnek a szőlő- és gyümölcsültetvény művelésének mindennapjaiba, gyakorlati ismereteket szerezhetnek. Igény esetén növényismereti túrán is kalandozhatnak, ahol erdei- dísz- és gyümölcsfák kerülnek bemutatásra.
Termékek: Palackozott borok; Minőségi folyóborok; Friss gyümölcs
Szolgáltatások: Borkóstoló; Ültetvénytúra; Növényismereti túra; Szüreti részvétel

Képgaléria

Keszler Birtok termékei

Palackozott borok

Palackozott borok a Keszler Birtoktól.
Részletek

Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Huszonya
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram