Nyitott Porták

Kondás Porta

Sertéstartó gazdaság kistermelői feldolgozóval Sümegcsehin.

A Sümegcsehi, Táncsics u. 69. alatt kialakított húsfeldolgozó porta a helyi hagyományokat, zalai ízvilágot és a vevői igényeket figyelembe véve kínálja termékeit és szolgáltatásait. A portára látogatók hagyományos, adalékanyagok és vízkötők nélküli kézműves hentesárukat kóstolhatnak, vásárolhatnak, illetve a termékek elkészítésébe is betekintést nyerhetnek.

A sertéshúsokból készült magyaros ételek gasztronómiai értéke páratlan, ízélményük pedig nehezen múlható felül. A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen a fogyasztásuk, mivel a bennük lévő vitaminokra, ásványi anyagokra, állati eredetű zsírokra és fehérjékre szüksége van a szervezetünknek, mivel azok egy részét magától nem képes előállítani.

Termékek: Tőkehúsok; füstölt áruk; vákuum csomagolt feldolgozott termékek; érlelt hústermékek.

Szolgáltatások: Feldolgozás bemutatás; falusi disznóvágás; falusi vendégtálak.

A porta eseményei

Kolbász kóstoló forralt borral

Sümegcsehi
2023-11-11 15:00
Kolbász sütés forralt bor kísérővel a Kondás Portánál.
Részletek

Kondás a kondér körül

Sümegcsehi
2023-12-02 15:00
Tartalmas egytálétel készül, kondérban a Kondás Portánál.
Részletek

Újévre hangoló, sült malac kóstoló

Sümegcsehi
2023-12-29 15:00
Kemencében sült malac kóstolása a Kondás Portánál.
Részletek

Képgaléria

Elérhetőségek

8347 Sümegcsehi, Táncsics u. 69.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram