Nyitott Porták

Lábodi Pince

Szőlőhegyi pince vendéglátással Zalaszentgrót határában.

A Lábodi Pince Zalaszentgrót és Tekenye határán a szőlőhegyen várja vendégeit májustól szeptemberig. A 2,3 hektár szőlőterületen 5 féle bor készül: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, olaszrizling, Cirfandli és cabernet sauvignon.
A közút 500 méteres közelségében található pincét felkereső vendégek a borokat a kerti kiülőben fogyaszthatják el, ahol akár 50 fő is helyet foglalhat.
A pince előszeretettel ad helyet baráti, családi rendezvényeknek, továbbá lovastúra állomásként is működik, ahol szívélyes vendéglátásban részesülnek és a zamatos borok ízével feltöltődve térhetnek haza a Huszonya hegyről.
Termékek: Folyóborok
Szolgáltatások: Borkóstolás; Bor vásárlás; Élőzene (harmónika)

Képgaléria

Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Huszonya-hegy, 12634 hrsz.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram