Nyitott Porták

Mi Kertünk

Hagyományos családi birtok szálláshellyel Zalaszentlőrincen.

A Mi Kertünk porta egy családi birtok Zalaszentlőrincen, szálláshellyel, hagyományos falusi gazdálkodással, állattartással, kertműveléssel. Célunk az, hogy a birtokon mindenki megtapasztalhassa a csendet, nyugalmat, szép környezetet és mindazokat az örömöket, amelyek miatt mi is szeretünk itt élni. A felnőtteket tematikus műhelyfoglalkozásokkal várjuk, melyek keretében szert tehetnek a régiek tudására, kertészkedhetnek, megismerhetik hogy készül a kovász majd ebből az igazi kovászos kenyér, a házi húzott rétes és más zalai finomságok. A gyerekek szabadon szaladgálhatnak, részt vehetnek az állatok gondozásában, kisállat simogatásban illetve őket is kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várjuk.
A portán kialakított apartmanban 4-6 fő vendéget tudunk elszállásolni, igény szerint falusi vendégasztal keretében étkezési lehetőséget is biztosítunk.
Előzetes egyeztetés után szívesen látunk családokat, baráti társaságokat, átutazó vendégeket egy-egy finom ebédre vagy vacsorára a „Mi Kertünk”-ből.
Termékek: Házi tojás; Szezonális zöldségek, gyümölcsök
Szolgáltatások: Szálláshely; Bio konyhakert bemutatás; Kertészeti tanácsok; Állatsimogatás; Falusi vendégasztal; Kézműves foglalkozások; Hagyományos falusi tudásátadás műhelyfoglalkozások

A porta eseményei

Házi rétes készítés

Zalaszentlőrinc
2024-07-20 09:30
Húzd velünk - a házi rétes sütés titkai.
Részletek

A porta élményajánlatai

Kovászolás - kezdőknek

Mi kell a jó kenyérhez?
Zalaszentlőrinc
Kb. 4 óra
6-9 főig
Részletek

Házi rétes készítés

Húzd velünk - a házi rétes készítés titkai.
Zalaszentlőrinc
Kb. 4-4,5 óra
6-16 főig
Részletek

Képgaléria

Elérhetőségek

8921 Zalaszentlőrinc, Petőfi Sándor utca 49.
A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram