Nyitott Porták

Pitypang Porta

Vendégház, kisgazdaság és gyermekfelügyelet Zalaszentgróton.

A Zalaszentgrót Csáford-Alsóhegyen találja a Pitypang Portát. A déloldali présházból a Berecz család hozta létre a vidéki környezetbe illő szálláshelyet. A vendégház főleg kisgyermekes családok fogadására lett kialakítva, de az ide látogató vendégeknek lehetőséget nyújt családi, baráti és munkahelyi találkozók lebonyolítására is.
A vendégház mellett családi gazdálkodás is működik aminek keretében az ott megtermelt zöldséget, gyümölcsöt értékesítik illetve feldolgozzák.
Gyakran gyermek zsivajtól hangos a déloldal, hisz a „BÓBITA” gyermekfelügyeleti vállalkozásnak is a porta ad otthont. A gyermekek kreatív foglalkozásokkal, túrázással és a kiskertben való ténykedéssel töltik idejüket.
Termékek: Lekvárok
Szolgáltatások: Szálláshely; Gyermekfelügyelet; Porta bemutatása; Kóstolás; Gyalogtúrák; Kreatív foglalkozások

Képgaléria

Videók

Pitypang Porta termékei

Lekvárok

Desszert lekvárok és gyümölcspürék a Pitypang Portától.
Részletek

Elérhetőségek

8795 Zalaszentgrót, Déloldal-lap u. 48.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram