Nyitott Porták

Szentmihálypusztai Lovastanya - Der Reithof

Lovarda, állattartó gazdaság, étterem és szálláshely Zalaszentlászlón.

Fedezze fel és élvezze a természetet lóháton!
Szeretné felfedezni a háborítatlan természet növény- és állatvilágát lóháton? Szeretne lazítani, és megélni a család- és gyerekbarát szálláshely, az ízletes konyha és a finom, tájjellegű borok nyújtotta élvezeteket?
A festői Zala-völgyben fekvő Szentmihálypusztai Lovardában a zalai dombok között mindezt megtalálja.
A régió legnagyobb lovardája a zalaszentgrőti és kehidakustányi termálfürdők közvetlen közelében, Keszthelytől 25, Hévíztől 15 km-re fekszik. A 25 kiegyensúlyozott, jól képzett lovunk, szakképzett személyzetünk garantálják a feledhetetlen és határok nélküli lovas élményt úgy kezdő, mint haladó lovasok számára.
Termékek: Friss zöldség; Lószőrből készült ajándéktárgy
Szolgáltatások: Étterem; Szálláshely; Lovas szolgáltatás; Major bemutatása; Lovas tábor gyerekeknek

Képgaléria

Videók

Elérhetőségek

8788 Zalaszentlászló, Szentmihálypuszta
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram