Nyitott Porták

Tóth Pince

Falusi vendégasztal borkóstolással Zalaszentgróton.

A Tóth Pince a Zalaszentgrótra néző Aranyodi dombon, a városközponttól kényelmes sétával tízpercnyire található. A birtokról csodálatos panoráma nyílik a városra és a Zala völgyére. A Tóth Pince szívesen lát maximum tizenötfős baráti társaságokat, családokat, akiket megismertet a hagyományos bor és pálinkakészítésre a zalai népi ételek íz világával fűszerezve.
Egytálételekkel, hidegtálakkal, igény esetén kemencében sült malaccal várja az idelátogatókat. Igény szerint házi látvány disznóvágást is tart az érdeklődőknek.
Termékek: Palackozott borok; Gyümölcslevek; Füstölt áru; Friss gyümölcs
Szolgáltatások: Borkóstoló; Falusi vendégasztal (hidegtál, kemencés és egytál ételek); Látvány disznóvágás; Borvacsora; Ismeretterjesztő előadás a zalai erdőkről, vadászatról

A porta eseményei

Nyárvégi borkóstoló

Zalaszentgrót
2024-08-30 18:00
Borkóstoló kemencés ételekkel a Tóth Pincében.
Részletek

A porta élményajánlatai

Borkóstoló házi finomságokkal

Hét tételes borkóstoló étkezéssel a szőlőhegyen.
Zalaszentgrót
3 óra
4-20 főig
Részletek

Képgaléria

Videók

Tóth Pince termékei

Palackozott borok

Palackozott borok a Tóth Pincétől.
Részletek

Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Mitterdomb utca 28.
A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram