Zsankó Norbert és családja 2011-ben kezdte meg gazdaságának működtetését, amelyben kizárólag két sertésfajta, a duroc és a magyar őshonos mangalica tartását és tenyésztését tekintik szívügyüknek.
Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően nemcsak tenyésztéssel, hanem feldolgozással is foglalkoznak.
Saját erőből készült feldolgozójukban saját állatból késztermékeket állítanak elő. Egyebek mellett: friss tőkehús, mangalica zsír, töltelék árú (hurka, kenőmájas, disznósajt stb.), füstölt árú (kolbász, szalonna, sonka). Ma már nemcsak a környék igényeit, hanem kisebb éttermek megrendeléseit is teljesíteni tudják.
Termékeik a „nagymamák” több mint fél évszázados tapasztalata és receptje alapján készülnek, különös figyelmet fordítva az autentikus ízekre, füstölésre és fűszerezésre.
Állataikat természetes vidéki környezetben, háremes tartásban nevelik.
Adalékmentes takarmányuk zalai termőföldeken megtalálható, szántóföldi növényekre, zöldségekre és gyümölcsökre épül, amely többek között búzát, kukoricát, árpát, lucernát, tököt és almát is tartalmaz.
A feldolgozás ENAR rendszerben nyilvántartott, igazoltan 4-es mentes állományuk állategészségügyi felügyelet alá tartozó vágóponton kerül levágásra.
Termékek: Friss mangalica tőkehús; Mangalica zsír; Töltelékáru; Füstölt áru
Szolgáltatások: Késztermék kóstolása; Állatok megtekintése; Falusi disznóvágás vendégasztal keretében; Késztermék kóstolás, disznótoros vacsora; Csapatépítő tréning disznóvágás keretében