Nyitott Porták

Borvásár pincetúrával a Dóka Éva Pincészetben

Péntekenként vásárlási és pincetúra lehetőség a Pincészetben.

Borvásár egész éven át péntekenként 7.00-től 15.00 óráig.

Látogass el péntekenként a Dóka Éva Pincészetbe és vásárolj a borászat díjnyertes boraiból! Ismerd meg a Zalai Borvidék kínálatát és válaszd ki a kedvencedet! 

Előzetes bejelentkezéssel a nyitott órák időtartama alatt részt lehet venni 30-60 perces vezetett pincetúrán az aktuális ár szerint. Az ár tartalmazza: a pincében 5 bor kóstolását, (kóstoló mennyiség: 0,5 dl)  körbevezetést, igény szerint gépek (kombájn, traktorok, palackozó gépsor), tároló helyek megtekintését. A program végén minden résztvevő, aki befizetett az eseményre kap 1 ajándék bort. (Választási lehetőség: mindig az aktuális, borászat által kiválasztott 3 bor)

Vásárlási lehetőség: folyó és palackozott borok az aktuális készletnek megfelelően (nektár; olaszrizling; pinot blanc; hárslevelű; furmint; kabar; rosé; cabernet franc; cabernet barrique stb.)

Részvétel költsége: Aktuális árlista szerint.

Elfogadott fizetési mód: készpénz, bankkártya

Előzetes bejelentkezés a pincetúra esetén szükséges a 30/902-7443 telefonszámon legkésőbb az előző napig (csütörtökig, de egy próbát aznap is megér 🙂 ).

A porta címe: 8790 Zalaszentgrót, Gyár utca 22.

További információ és útvonaltervezés: https://nyitottportak.hu/porta/doka-eva-pinceszete/

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram