Nyitott Porták

25 éves a Dóka Éva Pincészet – ezüstjubileumi ünnepség

25 éves a Dóka Éva Pincészet – ezüstjubileumi ünnepség

Ünnepeljük együtt a negyed évszázados születésnapot!
8795 Zalaszentgrót, Csáford, Alsóhegy
2023-08-04 14:00
14:00
 - 20:00

Program 2023. augusztus 4. pénteken 14.00-től 20.00 óráig a Dóka Éva Pincészet szőlőhegyi pincéjében Zalaszentgróton.

A Dóka Éva Pincészet családi szőlőhegyére, Éva édesapjának Csáford-alsóhegyi pincéjébe hívjuk meg szeretettel a nagyérdeműt: az idén 25 éves borászat születésnapja igazi örömünnep lesz a legjobb zalai borokkal, no meg persze a borász és tulajdonos, Tarsoly Róbert ínycsiklandó főztjével!
A délután során felelevenítjük az elmúlt évek legemlékezetesebb, legkedvesebb, legviccesebb történeteit, anekdotázunk nagy szüretekről, igen jó tételekről, legendás találkozáskoról. A nosztalgiavonat kizárólag evés-ivás céljából lassít – garantáljuk, hogy senki nem marad étlen-szomjan!
Kiderül, hogy lett a kis pince neve Tasmánia, megtudhatjuk, milyen a Robi a hegyről, de arra is fény derül, hogyan és miképp került egy piros magassarkú a Dóka Éva Pincészet Sárdonéjának címkéjére.

Vásárlási lehetőség: Palackos borok.

Részvétel költsége: 7000 Ft/fő, étel + borok

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a megelőző napig a e-mail címen.

A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram