Nyitott Porták

A fenyőskert első bejárása

A fenyőskert első bejárása

Fajta bemutatás és beszélgetés a Fenyőkertész kertjében.
8790 Zalaszentgrót, Hévízi utca 68.
2023-09-08 15:00
15:00
 - 16:00

Program 2023. szeptember 8. pénteken 15.00-től 16.00 óráig a Fenyőkertész kertjében Zalaszentgróton.

A fenyőskert megnyitja kapuját az első vendégek előtt. A fenyőskert 250 fajtáját mutatom be, általános kertészeti információkkal. kiemelve a fenyőket. A fenyőoltásról és a klíma-kompatibilis fenyők jövőjéről beszélgetünk az érdeklődőkkel.

A fenyők iránt érdeklődőknek és a kertészkedés szerelmeseinek nyújt a program kikapcsolódást. A fenyőfélék családját általánosságban nem ismerik, vagy nagyon rossz tapasztalatokkal rendelkeznek az emberek, így a program során szeretnék ezen változtatni. Egy kötetlen baráti beszélgetés kíséretében megnézzük a fiatal kertet, végigvesszük a növényeket. Eddig 250 féle fenyőt ültettem ki, habár még elvesznek a területen. Szó esik az oltott fenyőkről, helyigényről, kertészeti praktikákról, kerti eszközökről. Beszélek a kert további sorsáról, a kiültetésre váró növényekről, ültetési körülményekről.
Eső esetén az esemény elmarad.

Vásárlási lehetőség: Néhány oltott fenyő csemetéből lehet vásárolni.

Részvétel költsége: Ingyenes

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a megelőző napig a e-mail címen.

Létszámkorlát: 15 fő

Képgaléria

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram