Nyitott Porták

Adventi készülődés

Adventi készülődés

Díszek készítése fenyő ágakból a Fenyőkertész kertjében.
8790 Zalaszentgrót, Hévízi utca 68.
2023-12-08 16:30
16:30
 - 17:30

Program 2023. december 8. pénteken 16.30-től 17.30 óráig a Fenyőkertész kertjében Zalaszentgróton.

A fenyőskertet megtekintjük téli pihenés előtt. A fenyők is felveszik téli lombszínüket. Az angliai kertekben a ’winter-garden’ külön értelmet kapott, amelyből kaphatunk egy kis ízelítőt: amikor a lombosok levetették köntösüket az örökzöldek főszerepet kapnak. A kert ágaiból díszek készülnek: asztalra, ajtóra

A fenyők téli színei mindennél hangsúlyosabbak ebben az időszakban. A fenyők és az örökzöldek téli gondozásáról eshet szó.
A fenyőfélék téli levélzete értékes díszítőanyag is. A kertből szedünk többféle ágat, amelyek különböző textúrákkal díszítenek. Az ádventi hangulatunkat megalapozhatjuk egy közös dísz-készítő programon. A fenyőgallyat és kötszereket biztosítom, gyertyát mindenki hozzon magának. Az eseményen lesz forró tea és zsíros kenyér.

Részvétel költsége: Ingyenes

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a megelőző napig a e-mail címen.

Létszámkorlát: 15 fő

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram