Nyitott Porták

Hogyan készül a minőségi gyümölcslé?

Hogyan készül a minőségi gyümölcslé?

Gyere, nézd, csináld: a gyümölcslégyártás nagyban és kicsiben.
8788 Zalaszentlászló, Vörösmajor, Hrsz.: 0154
2023-10-22 10:00
10:00
 - 13:00

Program 2023. október 22. vasárnap 10.00-től 13.00 óráig a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságban Zalaszentlászlón.

Gyógynövények Völgye Falusuli: Hogyan készül a minőségi gyümölcslé? Gyere, nézd, csináld: a gyümölcslégyártás nagyban és kicsiben.

A Gyógynövények Völgye Falusuli program keretében szeretnénk megismertetni a gyümölcslékészítés fortélyaival: bepillanthatsz gyümölcsfeldolgozó kisüzemünkbe, részletesen megismerheted az itt folyó munkát. Kis filmünk segítségével követheted a gyümölcs útját a beérkezéstől a késztermékig, majd egy szórakoztató gyakorlati foglalkozáson magad is elkészítheted saját frissen préselt almaleved.

Érdeklődés esetén szívesen bemutatjuk a Gyógynövények Völgyét, mesélünk mindennapi munkáinkról, állatainkról.
A gyerekeket „Rókavadászat” és Játékligetünk várja.
Saját termékeinkből kóstolóval és vásárlási lehetőséggel is készülünk.

Belépődíj: 3500,-/fő

Vásárlási lehetőség: Aszalványok, gyógynövény teakeverékek, fűszerolajok, 100 %-os gyümölcslevek, illóolajok, illatosvizek.

Részvétel költsége: 3500,-/fő

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Létszámkorlát: 25 fő

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram