Nyitott Porták

Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaság

Sokszínű ökológiai gazdaság feldolgozóval, szálláshellyel Zalaszentlászló határában.

A Gyógynövények Völgye 2013 tavaszán kelt életre azzal a céllal, hogy egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket, élelmiszereket, hagyományos népi gyógyászati készítményeket állítson elő, és ezeket népszerűsítse.
Az ökológiai gazdaság szezontól függően állít elő saját szükségletre és kis mennyiségben eladásra 100%-os, adalékmentes gyümölcsleveket, gyógynövény teakeverékeket, különleges fűszerolajokat, illóolajokat.
Küldetése a vegyszermentes és természetmegújító, kísérletező gazdálkodás, aminek az ott tartott állatok is szerves részei.
A Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságba betérő vendégek ismereteket szerezhetnek a biogazdálkodás sajátosságairól, megfigyelhetik a növényeket és állatokat természetes mindennapjaikban. Falusi ember számára megszokott, ugyanakkor városi emberek számára különleges dolgokat tapasztalhatnak. Közvetlenül találkozhatnak helyi termékekkel, bepillantást nyerhetnek az előállítás folyamatába és végsősoron egészséges helyi terméket tudnak vásárolni elsőkézből a gyártótól.
Az ide látogatóknak természetközeli élményben lesz részük, ahol szellemileg kipihenhetik magukat és feltöltődhetnek.
Termékek: Friss gyümölcslé; Teakeverékek; Fűszerolajok; Aszalt gyümölcsök; Illóolajok
Szolgáltatások: Szálláshely; Kóstolási és vásárlási lehetőség; Állatsimogató és baromfiudvar; Gyógynövény bemutató kiskert, bio veteményes; Kézműves, gyógynövény tematikus foglalkozások; A biogazdaság ismeretterjesztő bemutatása; Gyógynövénybemutató; Ismeretterjesztő program iskolák részére; Élelmiszerfeldolgozási bemutató; Illóolaj lepárlás bemutató; Csapatépítő tréningek és foglalkozások tanyasi környezetben

A porta eseményei

Hogyan készül a minőségi gyümölcslé?

Zalaszentlászló
2023-10-22 10:00
Gyere, nézd, csináld: a gyümölcslégyártás nagyban és kicsiben.
Részletek

Képgaléria

Videók

Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaság termékei

Fűszerolajok

Fűszerolajok a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságból.
Részletek

Aszalt gyümölcsök

Aszalt gyümölcsök a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságból.
Részletek

Teakeverékek

Gyógynövény teakeverékek a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságból.
Részletek

Illóolajok

Illóolajok a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságból.
Részletek

Friss gyümölcslevek

Gyümölcslevek a Gyógynövények Völgye ökológiai gazdaságból.
Részletek

Elérhetőségek

8788 Zalaszentlászló, Vörösmajor 0154
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram