Nyitott Porták

Művészeti kiállítás a Dóka Éva Pincészetben

Művészeti kiállítás a Dóka Éva Pincészetben

Zalai bor és kortárs alkotók legújabb műveinek találkozása a „Szeszgyárban”.
8790 Zalaszentgrót, Gyár u. 22.
2023-07-15 17:00
17:00
 - 21:00

Program 2023. július 15. szombaton 17.00-től 21.00 óráig a Dóka Éva Pincészetben Zalaszentgróton.

A Dóka Éva Pincészet újonnan átadott kiállítótermében elsőként a XXII. Zalaszentgróti Villa Negra Szimpózium kiállítása mutatkozik be. A tárlaton a látogatók a 2023. évi művésztelep alkalmával készített szobrait és festményeit tekinthetik meg – ráadásul elsőként, hiszen az alkotások a zalaszentgróti borászat „Szeszgyár” néven emlegetett, ipari műemlék épületében mutatkoznak be a nagyközönségnek!
A Zalaszentgróti Szimpózium célja a valódi szimpóziumi légkör megteremtése, ahol az énközpontú alkotások helyett műközpontú, szemlélődésen keresztül megérthető munkák jöhetnek létre. A kiállított műremekek megismerésében Lelkes Márk szobrászművész lesz segítségünkre.
A megnyitón egy-egy pohár Dóka Éva Pincészet gyöngyözőborra, illetve a különleges alkotások felfedezésére invitáljuk a jelenlévőket. A kiállítás megnyitóját pincetúra, majd pedig egy öt tételes borkóstoló zárja.

Vásárlási lehetőség: Palackos borok.

Részvétel költsége: A kiállításmegnyitón való részvétel ingyenes, 18.30-tól a borkóstoló 5500 Ft/5 bor/fő kóstolása.

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a megelőző nap 12.00 óráig a e-mail címen.

Létszámkorlát: 70 fő a kiállításon; 40 fő a borkóstolón.

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram