Nyitott Porták

Pokorny Lia: Füst

Pokorny Lia: Füst

Zenés előadás a Mi Kertünk portánál.
8921 Zalaszentlőrinc, Zrínyi Miklós utca 4.
2023-07-29 20:30
20:30
 - 22:00

Program 2023. július 29. szombaton 20.30-tól 22.00 óráig a Mi Kertünk társszervezésében Zalaszentlőrincen.

Szállhat egy cigaretta izzó nyomán, születhet akár az égő avarkupac pattogása mellett egy nedves őszi délutánon.

Kerülhet az égre kormos kémények tömegének baljóslatú hatásaként ugyanúgy, ahogyan egy szál füstölő szelíd lelket melengető gyermekeként.
Beborít, betakar, az érzékeinkre hat, majd eloszlik. Látszólag nyomtalanul, de mégis ott marad a pórusainkban, szinte csiklandozza a bőrt, és hosszú ideig érezzük még magunkon.
Egyszerre hozhat mámort, elsöprő érzelmeket, érzékiséget és meghitten békés intimitást.
Ahogyan a zene is...
Pokorny Lia zenés előadását is ez a kettősség inspirálta. Közismert, izgalmas-érzéki hangulatú dalok légies zongorakíséretre, eredeti és humoros prózai átkötésekre és az ezzel dalról dalra együtt élő füstös hangra építve.
Hangra, amely hol karcol, hol finoman simogatva vezeti át hallgatóit az előadás akkordjain.
A hangulatot többek között Ella Fitzgerald, Gershwin, Edith Piaf, Nat King Cole, G. Dénes György, Psota Irén és Cserháti Zsuzsa emlékének megidézése garantálja.
Zongorán közreműködik: Grósz Zsuzsanna

Az előadás 70 perc szünet nélkül.

A program 12 éven felülieknek ajánlott.

Részvétel költsége: 3500 Ft / fő. Jegyek a jegy.hu-n kaphatók: https://www.jegy.hu/program/kenyer-show-szeretet-fesztival-pokorny-lia-fust-148442

Létszámkorlát: 80 fő

Résztvevő porták

A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram