Nyitott Porták

Szobrászati, festészeti kiállítás borkóstolóval

Szobrászati, festészeti kiállítás borkóstolóval

Megnyitó a Dóka Éva Pincészetbeli művészeti kiállításon.
8790 Zalaszentgrót, Gyár utca 22.
2024-07-13 17:00
17:00
 - 21:00

Program 2024. július 13-án szombaton 17.00-től 21.00 óráig a Dóka Éva Pincészetben Zalaszentgróton.

Művészeti ( szobrászati, festészeti ) kiállítás a Dóka Éva Pincészetben. Zalai bor és kortárs alkotók legújabb műveinek találkozása a „Szeszgyárban”: kiállításmegnyitóra hívunk mindenkit zalaszentgróti borászatunkba!

A Dóka Éva Pincészet kiállítótermében a XXIII. Zalaszentgróti Villa Negra Szimpózium kiállítása mutatkozik be. A tárlaton a látogatók a 2024. évi művésztelep alkalmával készített szobrait és festményeit tekinthetik meg. Az alkotások a zalaszentgróti borászat „Szeszgyár” néven emlegetett, ipari műemlék épületében mutatkoznak be a nagyközönségnek!

A Zalaszentgróti Szimpózium célja a valódi szimpóziumi légkör megteremtése, ahol az énközpontú alkotások helyett műközpontú, szemlélődésen keresztül megérthető munkák jöhetnek létre. A kiállított műremekek megismerésében Lelkes Márk szobrászművész lesz segítségünkre.

A megnyitón egy-egy pohár Dóka Éva Pincészet gyöngyözőborra, illetve a különleges alkotások felfedezésére invitáljuk a jelenlévőket.

Vásárlási lehetőség: Palackozott borok

Részvétel költsége: A kiállításmegnyitón való részvétel ingyenes, az ott fogyasztott ital fizetendő.

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb 2024. július 12. péntek 12.00 óráig a e-mail címen.

Létszámkorlát: 70 fő

Képgaléria

A honlapfejlesztés, valamint az 1. és 2. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram