Nyitott Porták

Békés Harcos Udvar - Jurtaszállás

Mozgásműhely, konyhakert és szálláshely Zalaszentgróton.

A Békés Harcos Udvar Zalaszentgrót - Zalakoppány zsákfalujában helyezkedik el, csodálatos természeti környezetben. Juhász Beáta és Csorba Norbert a megálmodója, akik 2019. decemberében költöztek ide Budapestről, ahol jógával, hangterápiával foglalkoztak. Ezt a vonalat itt is folytatják, udvaruk dombtetőjén egy mongol jurtában tartják foglalkozásaikat, ami vendégszállásként is üzemel. Bea szervezésében rendszeres női foglalkozásokon van mód részt venni, ez lehet illóolajas terápia, egyéni hangterápiás kezelés, női jóga, csoportos hangfürdős relaxáció tibeti hangtálakkal.
Norbi a Hatha jógától, power jógán és légzőgyakorlatokon át a saját testsúlyos edzésig tart gyakorlásokat, ez utóbbihoz az istállóból átalakított edzőterem a „Paraszt fitness” áll rendelkezésre. A kert hátsó részében kialakított pályán, lehetőség van kipróbálni az íjászkodást is.
Többnapos elvonulásokra is be lehet jelentkezni és választani a szolgáltatások közül.
Ezenkívül folyamatos eseményeket szerveznek, gyakran többnaposak, amire előadókat is hívnak meg. Ebbe belefér a gyógynövényes foglalkozás, meditáció, zenész találkozó, keleti gyógyászat, egyéni kezelésekkel, masszírozás, handpan hangjáték.
Van egy fix heti órarendjük, amire a városból és környékről járnak az érdeklődők.
Körülbelül 1000 négyzetméteres területen kertészkednek és termelik meg a saját zöldségüket, és gyümölcsöt.
Tehát a Békés Harcos Udvar - Mozgásműhely és Jurtaszállás egy elég komplex dolgot képvisel, mégis a mottójuk: az egyszerű nagyszerű.
Termékek: Friss zöldség
Szolgáltatások: Jóga; Hangterápia; Edzőterem; Jurtaszállás; Porta bemutatása; Gyalogtúrák; Kreatív foglalkozások; Csapatépítő tréning; Íjászkodás; Zenei események; Csoportos vezetett mozgásterápia

A porta élményajánlatai

Egyéni és csoportos hangfürdő

Ellazulás, gyógyulás a hangfürdő hangtálak segítségével a Békés Harcos Udvarban.
Zalaszentgrót
60 perc
3-7 főig
Részletek

Képgaléria

Elérhetőségek

8785 Zalaszentgrót, Koppányi u. 9.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.
Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram