Nyitott Porták

Kisgörbői Hegyi Porta

Agroturisztikai szolgáltatóhely pálinkával és panorámával Kisgörbőn.

A porta épülete egy gyönyörű természeti környezetben lévő zártkerti ingatlanon Hévíztől és Sümegtől egyaránt közel 20 km távolságban lévő Kisgörbő községben található.
Sokoldalú agroturisztikai szolgáltatást nyújtanak, bemutatják a környékre jellemző kézműves termékeket, a falusi élet hagyományos tevékenységeit, a helyi élelmiszerek készítésének valamint a zártkerti és háztáji gazdálkodás hagyományos módjait, különös tekintettel a Kisgörbői Pálinka értékeinek bemutatására.
A Kisgörbői Pálinkafőzdében a környékbeli gyümölcsökből különösen finom pálinkákat készítenek a klasszikus magyar kisüsti és a saját fejlesztésű “HJ special” módszerrel (pl.: Tüskéskörte, “Braeburn” és “Fuji” alma, Szeder, Őszibarack, “Cserszegi Fűszeres” Szőlő, “Katinka” Szilva, Muskotályos szőlő, Fürtösmeggy).
Lehetőség van a munkafolyamatokban való részvételre, céges és csapatépítő tréningek tartására is. Igény esetén egy nagyobb vagy kettő kisebb csoportot tudnak fogadni.
Termékek: Kisgörbői Pálinkák
Szolgáltatások: Pálinkakóstoló; Falusi vendégasztal; Élelmiszerfeldolgozási bemutató; Pálinkafőzde bemutató; Pálinkavacsora; Gyalog és biciklitúra; Céges és csapatépítő tréning; Éjszakai csillagvizsgálat

Képgaléria

Kisgörbői Hegyi Porta termékei

Kisgörbői pálinkák

Prémium pálinkák a Kisgörbői Pálinkafőzdéből.
Részletek

Elérhetőségek

8356 Kisgörbő, Hrsz. 267/3.
A honlapfejlesztés és az 1. Facebook kampány a VP6-19.2.1.-99-8-17 Nyitott Porta hálózati projektek című felhívás során elnyert 3417266250 iratazonosító számú „Együttműködés erősítése a Nyitott Porta Hálózatban” című projekt keretében került megvalósításra.

Ez a honlap az Európai Unió pénzügyi támogatásával készült. A honlap tartalma a Zala Termálvölgye Egyesület kizárólagos felelőssége és semmiképpen sem tekinthető az Európai Unió és/vagy az Irányító Hatóság álláspontjának. www.huhr-cbc.com

Copyright © 2023 Nyitott Porták - Zala Völgye - Zala Termálvölgye Egyesület - Minden jog fenntartva! Impresszum
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram